häng i taket från Kathleen Hill

sitter här och hör Simon och Tomas när dom bygger om rum i slott. inspireras av allt just nu men min stora kärlek är lamporna. the lights.

lamp euforin är inte nådig. jag har hittat dom mest underbara lamporna från Kathleen Hill tänk att få hänga upp nån av dessa i vårt tak. men så fort jag hittar lampor jag vill ha kostar dom antingen skjortan eller så hittar jag några andra jag vill ha. vi har inte flockat med lamputtag och att välja inredning till vår lilla lya är en konst i sig.







http://www.kathleenhills.co.uk/index.php

booli och drömmar

ni vet ju att jag sitter och suktar som mest. att gå i en morgonrock i nån av dessa husen som ligger uppe på http://www.booli.se hemsida är givet. om några år... man ska få lov att drömma. helst om svart vita hus med en stor pool och havsutsikt. för vad är inte drömmar om stora?







enligt GP Bostad som kom ut idag ligger det i tiden att inredningen ska vara lyxig. guld och glamour. jag är ingen förespårkare för gulddetaljer men ser gärna mera hus som har lite prylar och mycket speciellt utvalda detaljer

det gillar jag!

inspiration från mamma

inredningen bor i mig tack vare mamma. hemma är det mycket färger. och mycket dyra designgripar. här hänger string hyllor där lisa larsson knuffas med marimekko skålar från ittala. seek the inspiration wherever you are!


kylskåpsmagnet från designtorget

klassiska barcelona fåtöljen finns b.la på TRENDIA göteborg

barnens konst på string hyllan.

den gråa stringhyllan med mammas samling av lisa larsson figurerna främst världens barn...

ikväll ska jag sitta barnvakt. även den familjen har god smak på interiör i hemmet.

granit m.m

jag är såld på glödlampeslingan från granit. har lagt mitt nummer så dom ska ringa mig när dom kommer in. 399 så får du ett sjysst upphäng glödlampor. fint över dörrar eller som jag tänkt. hänga fritt i "vardagsrummet" om man nu har ett sådant.... deras förvaring går heller inte av för hackor. här kan man hitta massor med fint, till låga priser.

tidlöst

organisera är a och o

 

nu ska jag jobba vidare. rasten är värd guld


varje detalj gör skillnad

mina fina läsare. tusen tack för alla kommentarer. ni inspirerar mig att fortsätta söka kreativ heminredning och att hålla ögonen öppna för konst i hemmet. alla kommentarer värmer in till hjärtat. ni som flitigt läser min blogg vet att jag bor på 45 kvadrat och varje detalj i hemmet är som att söka efter den heliga graal.

på elle interiörs hemsida hittade jag denna praktiska förvaring. så josefins home!


jag tänker plats för elektriska saker som glödlampor och sladdar. perfekt. blir ett klick hem i brevlådan. för visst älskar vi online shopping?

 

kommer från Christina Toledo. http://www.cristinatoledo.com/


kombo grytunderlägg




tänkte bara visa er mina fina grytunderlägg som jacob har fått vara med och bestämma. för en gångs skull kommer från PLUTO produkter och finns på designtorget för cirkus två hundralappar. jag älskar ju svart och vitt men det röda är en sjysst kontrast. det blodröda. jaja nu ska vi åka tilll stan och kolla lite kläder och inredning. besöker frörst och främst vallgatan där granit, deisgntorget, bolagret, grandmas och lagerhaus huserar. muchos bra.

nytt från fatboy



toppen av min önskelista står en fatboy, jag längtar innerligt till den 3 maj så jag kan tjata till mig en gorgeus sittpuff.. för alla er som älskar fatboy finns det nu en god nyhet. den härliga sittpuffen kan lätt ändra fodral. på http://designbutiken.com finns dessa överdrag:



den sista är min favorit och kostar 1699 riksdaler. om du handlar i januari kan du beställa en FATBOY fraktfritt

villeroy & boch badrumskollektion

det är säkert många som tänker på Villeroy & Boch som mormors koppar och guldiga badrumskranar. men plaza interiör presenterar deras nya urbana stil som går hand i handske med min tolkning utav inredning.


jag gillar tonerna av de blåa. det smälter bra in i de röda och gråa.


det här är jag!

för er som inte vet tänkte jag berätta lite om mig själv. josefin heter jag och har precis blivit sambo med min pojkvän jacob. vi har flyttat till en etta om 45 kvadrat på eriksberg. den är fantastisk på alla sätt och vis, vi ser vattnet och höjden är 3 m i tak.

jag har alltid haft ett intresse för heminredning, när jag var yngre drömde jag alltid om att ha ett glasgolv med popcorn under. senare har jag stor tillit för dom stora tidningsmagazinen som elle interiör, sköna hem och plaza interiör. men också mycket IKEA. jag älskar att göra saker själv. som LP skivorna som hamnade på blogg.se. matbordet är även det made in home.

varför ni ska läsa min blogg?
jag delar med mig av mig själv och mina galna idéer. är en sucker för det industriella. svart och vitt blandat med riktigt fräcka lampor. just nu arbetar jag på en förskola men ser mig snarast på en annan arbetsplats där jag kan arbeta mycket utåt. med fler människor och visa min kreativitet.

so long mina vänner och tack för alla kommentarer. det värmer


kaffe på balkongen

kaffekoppen från sagaform smälter in bland eriksbergsfasaderna. finns bland annat på åhlens



urban living h&m home

jag har alltid haft en kärlek till h&m. men nu på senaste har det tynat. det är liksom boring. men jag skymtade texten urban living, hittade snabbt fotografen stella nicolaisen och läger ihop smått och gott inför vårkollektionen 2011.


drömmer om varmare länder

149 kr h&m.com

fina handdukar i roliga färger

badhandduk 79,50 pix h&m.com

godmorgon!

det du kan göra med dina foton

tänkte visa er vad jag slängd ihop på eftermiddagen. jag älskar foton och vill verkligen ta användning för dom hemma. inspiration är hämtat från bolia. jag gillar inte symmetri utan slår ett slag för wingdings. där allt får hänga hur de vill. jag tycker det är udda och lockande för ögonen. ramar är hämtade från IKEA och Lagerhaus.





all for today. idag har varit en lång dag. hoppas verkligen på tisdag. håll tummarna för mig! nu väntar jag på jacob jag har köpt sushi!

OJ vad fint det skulle bli


som den sucker jag är för lampor har jag inte heller missat Louis Poulsens OJ lampor x3. jag vill ha bordsmodellen. prislappen är smarrig på 4995. http://www.lannamobler.se men OJ vad bra den teckande modellen hade passat bra på tv bänken


nu ska jag på ansiktsbehandling. sen gymmet.

dagens parantes

för er som känner mig vet att jag är en väldigt öppen person som knappt kan bärga mig över att berätta saker som händer omkring mig. jag kan inte stoppa mig för att berätta om min arbetsintervju idag! dagens IT är att det var intervju nummer två och jag var inte alls nervös. dock kändes det som första intervjuen gick bättre.

drömmen dom senaste dagarna har varit att jag står med en ELIXIA tröja på mig med två tummar upp och ett brett leende. denna gången kan inget stoppa mig, jag vill verkligen ha arbetet på Elixia som säljare. tänk att få jobba med det jag älskar, att träna och sälja gymkort. träning är den bästa investeringen du kan lägga dina pengar på. det är en livsstil och det gymmet är lättsålt. som jacobs mamma säger borde det vara dyrare att träna. det är ju en investering för hjärta och kropp!i helgen ska jag dit och träna. göteborgsvarvet i år är mitt mål.

bara en lätt parantes utöver heminredningen!


momiji dolls


the japanese momiji dolls
passar jättebra som kompis i bokhyllan. vilar tryggt som inredningsdetalj hos bolia.com. älskar blandningen med det råa och vita kontra de varmare breddgraderna. babuschskas kommer stadigt tillbaka och vi längtar efter att få sätta lite små kulörer i hyllorna.

finns på http://tingshop.com för 149 pix

jag kryddar inte

dessa kvarnar från muuto är givet på min bänk. hamburgarna skulle bli lyckligare och mina ögon med.

att vila ögonen på dessa kostar cirkus en 500 lapp och kommer från Nordiska galleriet. mina hus från lagerhaus symboliserar vår stil på lägenhet och kostar en 50 lapp. vad väljer du?




muuto
(kolla även deras hemsida. http://muuto.com/)


nu ska vi äta grekiska burgare med feta och pommes. mums som maria montazami skulle säga!

dusty deco

jag har hittat en hemsida jag håller kär. http://www.dustydeco.com/ jag älskar deras beskrivning av garagebutiken - "Begränsad budget leder till ökad kreativitet? Hur svenskt lagom det än kan låta, tror vi på den devisen." spana in deras homepage och njut. du lär vara ensam om prylarna och det ökar den personliga känslan i hemmet

inspiration




wanna buy:

vägglampa 400 lappar

Eames Rockingchair 4500 lappar


krukor & sånt...

stort tack för alla fina kommentarer. har sprungit ärovarv runt bordet och soffan(mycket mer än så blir det inte). tänkte låna lite av vår takhöjd på tre meter och sätta upp lite BOSKKE krukor. går bra att beställa till sverige. suger på karamellen och använder mig av min bildäckskruka från bolagret sålänge. återanväntbart material är så 2011



http://www.boskke.com/





skämmer bort mig själv

idag är en överjävlig dag så enkelt är det! just nu är jag bara i ett glädjerus. springer runt på 45 kvadrat och jublar! just nu kan jag inte meddela varför jag nummer 1 är glad. men det kommer - på torsdag i guess - men från att ha 3 läsare till 400 kallar jag en vinst!

detta firar vi med nya naglar från brilliant nails. jag är super bra på att ta hand om alla andra men ibland behöver jag unna mig. dom kan inte en gnutta svenska men dom är jätteduktiga och naglarna är superhållbara. 300 pix så är du fin fin, och det tar bara en timma!


om böcker

böcker har alltid funnits centralt för mig, stora bokhyllor hemifrån mamma och pappa har skapat en nyfikenhet. all denna kunskap som finns och livet som lyser genom orden ska ha en genomtänkt plats i hemmet. jag sorterar mina böcker i färgordning.

barbapapporna som jag samlar på får matchande stå i den färgkod dom hör hemma.


red books

black books

bokhyllan är en expedit från IKEA, med tre meter i takhöjd letar jag efter en till att ställa ovanpå.

något jag vill ha i min bokhylla är traven med City Notebooks från MOLESKINE. pris 150kr, vilken rymmer kartor, gatuindex och kollektivtrafik - resten får du antecka själv! födelsedagspresent JA TACK

http://www.moleskine.com





tacksamhets tårta!

lever just nu i en liten glädjebomb! jag hamnade på förstasidan på http://www.blogg.se! sprang och visade alla på jobbet. tack för alla super fina kommentarer. nu känner jag verkligen att bloggen kan bli något på riktigt. en kickstart för josefinshome helt enkelt!




om jag hade haft chansen hade alla fått en super fin tårta med piffiga ljus från lagerhaus! det som gör det lilla extra. känn på färgboosten riktigt med vårkänsla!

denna tårtan fick viktoria på sin födelsedag i lördags, gick upp och sjöng. vi bor bara 100 m ifrån varandra. en så lyllos och super lyx att vi två tjugoåringar bor i varsin superclassy lägenhet på eriksberg!

tack för idag!


LP skålar here we come!



min mamma har gjort fin fina skålar till mig av LP skivor hon tänkte slänga. var lite kreativ och släng ihop en skål istället. unikt och passar sjukt bra att lägga frukt i. du kommer garanterat bli frågad om hur man gör! billigt - återvunnet - made in home! WOW

såhär gör du:

Sätt ugnen på 100 grader och ställ in en kopp eller skål som skivan kan ligga på. När skivan börjar mjukna är den klar för att formas, eller så kan man bara låta skivan ligga tills den själv format sig till en skål.

 


bye bye cupcakes




har gjort fina cupcakes till mina barn igår. viktoria hjälpte mig något enormt. tusen tack du är en mästare i ditt element! idag är sista dagen som månadsanställd på ankaret. självklart kommer jag rycka in som vikarie. men idag känns lite speciellt. kommer en ny förskolelärare som tar över! kommer bli kanon för barnen.

men dom betyder fakitiskit något för mig dom där knattarna. man får liksom ett band. så himmla olika individer! kan bara tacka och ta emot för all inspiration och kreativitet dom skänkt mig!

smoothie delicious


viktoria my birthday kid har serverat mig en blåbärbanan smoothie wiho! nu ska vi äta äggmacka. har köpt ele interiör idag jag ska gotta mig med. och städa vår lya idag! konkade på 16 öl 5 cider bag in box, prnsesstårta och mat vilken gjorde att jag är aning mör. viktoria pysslar om mig

ikväll blire partey!

Give me a horse

lagar rostbiff och potatisgratäng. drömmer mig bort från min etta till ett stor mansion med den fetaste lampan av dom alla i. i hallen skulle den stå angränsande till vardagsrummet. så alla kan avundas hästen som inte luktar häst


49224 kronor är nog inte några problem för den som köper lampan. du måste ju dessförinnan ha investerat i ett hem med gott om plats för både lampan och ögat. varför intresset faller mig för lampan är för tjejgruppen FRONT även designat min favorit IKEAs PS svarva. de har även vunnit Söderbergwska priset vilket är ett hejdundrande pris för designers. nää tänk om man kunde jobba med att designa lampor! rena drömmen


taste of IKEA

bakom kulisserna ikea katalogen. levande
synd att vi inte bor i en insats lght då hade badrummet på bilden varit givet
pallar med hjul är hetaste i lag. funderar på att börja göra egna till försäljning på blocket
hyllan stolmen. perfekt för att avskärma och kanon för dom med högre tak, som hemma hos oss
jag tror på återvunnet material i vår, mycket vitt med gröna inslag. träfärgat och taget från naturen
kalla färger som går i grått, vitt, grönt/turkos. blekblått
igår hade vi världens mysigaste kväll tillsammans jag och J man måste ta hand om varandra när man bor tillsammans. hitta mysiga stunder. bakade kanelbullar och somnade tätt i soffan klockan nio. nu är min näsa igentjockad och jag längtar efter helg
nu ska jag jobba i love ikea

lotta agaton svart och vitt

jag fortsätter mitt inspirationssökande och hittar lotta agaton det mesta leder mina ord svart på vitt, vitt på svart. vi fick en stege igår av farmor och farfar. bilder kommer ikväll på hur fin lampan blev. kanske ska lampor hänga huller om buller?
vi vill inte ha ett svensson casa
ps svarva(till höger) från ikea ligger mig varmt om hjärtat men något hög prislapp för det blågula varuhuset(1500:-) blocket fåre bli
älskar sittpuffen och valet att placera tavlan på golvet.
tilltalande ljusstake och något grönt.
behöver pallar till sittplatser hemma. affischerna är för fina och klockan passar bra över dörren
behöver bara en liten skjuts i budgeten så ska allt nog komma i hamn någon dag! får se hur allt gick igår...
nu kan man förövrigt börja söka ky utbildningar - ska allt kolla på butikskommunikation att vara visual merchendiser/dekoratör hade varit en dröm. eller en utbildning inom sälj på ihm!

inspiration lo bjurulf

var inne på elle interiörs hemsida och fick span på lo bjurulfs portfolio. jag älskar det stela, industriella och hårda som blandas upp och blir ombonat och mjukt. den konsten är helig, vilket jag ännu inte har nått.
just nu letar jag mycket kuddar. en sjysst kombo med olika material och färger vore fint i vår säng
tidningar och böcker är konst. jag vill få det såhär snyggslarvigt som lo lyckas med!
arbetsytor, hårda inslag i svart men så lamporna. något så eget. vem kan inte älska lamporna
ni vet när man flyttar och lägger över lakan över alla möbler. den feelingen får jag här. glas och dunkelt
jag behöver faktiskt lite ny inspiration just nu är jag inne i en vit dvala. det svarta har fått ta överhanden, vilket blir lite för rough i vår etta. nu söker jag vitt och mycket ljus. lamporna måste upp! fattar inte varför det tar sån tid, nu har vi snart bott där i två månader och det börjar sakta men säkert falla på plats
sitter ju barnvakt hos flertalet familjer här i wisteria lane områderna. det är faktiskt jättekul att få komma hem till alla! grejen är bara den att dom har så himmla fint hemma. med barn och allt. fattar inte hur dom har tid eller möjlighet. kliniskt städat och riktig cool design. wannabe a milf mmmm yeah
bilder; http://www.agentbauer.com/stylists/lobjurulf

älskade pryl

min dymo är en av mina bästa vänner just nu. sjyssta tags på mjöl och spaghetti ger det lite personlighet och känsla! gillar det skarpt :)

199:- granit






jobbet nu ikväll barnvakt. jag är väl den populäraste barnvakten i älvsborg haha

puss så länge

apropå citattavlor;

som jag nämde de piffiga citattavlorna från therese sennerholt så har jag ju en som påminner om dom hemma. en som jag gjorde till jacob i inflyttningspresent. eller jag och jag. lotta på regnbågen i haga, min fasters bästis har gjort den på canvas med svart tryck.

jag valde "varje gång är som den första gång vi sågs", från petters fina låt "längesen"



det fina är att man får välja helt själv. för en ynka hundring. nästa blir nog: "home is wherever im with you" eller som mammas "uno dos tres quattorze vertigo" sug på den ni!

bye bye


hemma hos oss

just nu är det mysigt. jacob steker ägg och bacon och jag ligger i min ofelia filt från IKEA. idag har varit en fööör lååång dag med jobb plus föreläsning. gäsp. ska sova sött. idag tänker jag bra!







det är mysigt att bo i en etta. vart jag än vrider och vänder så är alltid jacob där. det tar två steg att gå och kissa och fjärrkontrollen är antaglien bara bortgömd under soffkuddarna. nackdelen är väl att våra lakan kommer dofta bacon

tur att jag är en sucker för doftljus!


fint på väggen

stressbloggar från jobbet på min rast. therese sennerholt som så alla vet har så fin fina bilder. skulle passa som smäck i vårt svart vita hem. men jag spinner vidare, 750 kr är något för dyr prislapp. kan man göra en homemade?





min tavla från sammyrose håller klart kvaliten....


print carl: the show must go on

ska se till att göra en riktigt häftig taveln vägg hemma!

bilder: http://www.theresesennerholtshop.se/echarge/ http://www.sammyrose.se


granit m.m.

kika på dagens inköp från granit. snygg låda passar som smäck i min expedit
lådan blir mindre stökig då vispar och slickepottar får bo i en burk!
barbapapa och böcker i färgkoder


vitt och svart och så pytte med rött


ny soffa kivik IKEA


söt tjej hittas på IKEA

missa inte solsidan ikväll!

zerofoto

känner mig lite down. undrar om det hade varit lite ljusare omkring mig med en Zero-foto att vila ögonen på
kanske för att det är litte kalt här jag känner mig ensam? hmm


från tvåtusen trehundra nittionio riksdaler

passar fint i vår industriella harmoni.
se men inte röra.

bild: http://www.designbutiken.com


villl go downtown

för att springa in på bolia och svenssons i lammhult.
men babe sover...

just nu är ledorden vitt och svart. det ska vara lite industriell feeling. hey - vi bor ju precis vid bockkranen! och så ska det vara lite raw. lite coolt och udda


älskar det kala


höjden i taket och det fedt fina och praktiska bordet - om jag hade varit gjord av pengar!


jag har ständigt skeptiskt till träinslag men här kommer det så naturligt

bilder: http://www.bolia.com

josefins home vs. hautstalons?

hello mina stamkunder.

ska försöka gräva ur varför jag har slutat blogga och startar det med en ny blogg. hautstalons har lite gjort sitt. den började på en tid med ett skrynligt hjärta och har lite svårt att nånsin hänga med i tempot IRL

därför ta ta da! kommer http://www.josefinshome.blogg.se som ska vara mig i ett nutshell, då mitt hjärta fungerar bättre än nånsin - det glädjepumpar liksom - så tänkte jag utveckla mitt just nu BIG intresse för inredning och design!

så goodbye hautstalons! här kommer palladium kängor och josefinshome!


love josefin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0